Компанія Angel Yeast анонсувала запуск серії Feravor, яка включає натуральні ароматизатори на основі дріжджів, доступні у квітково-фруктовому та масляному варіантах. Презентація відбулася на виставці IBA 2025 в Європі та на Китайській виставці випічки.

Згідно з прес-релізом компанії, Feravor використовує унікальну технологію мікробної ферментації для підвищення складності смаку та продовження свіжості продуктів. Представники компанії сподіваються, що це рішення допоможе розробникам створювати більше продуктів з чистими етикетками у сегменті преміум-випічки.

«Основна технологія цих ароматизованих дріжджів полягає у стратегічному відборі цільових штамів з традиційних джерел їжі та спеціалізованих середовищ, що дозволяє посилити природний аромат у випічці», – зазначив генеральний директор Центру технології дріжджів і ресурсів штамів д-р Яфан Сун.

Серія Feravor представлена у двох варіантах: Feravor-Rose та Feravor-Buttery. Ці ароматизатори сумісні з усіма видами хліба та добре поєднуються з комерційними дріжджами.