Ardent Mills запускає Cocoa Replace – новий інгредієнт для кондитерських виробів

Cocoa Replace - інгредієнт для кондитерських виробів

Компанія Ardent Mills 14 травня 2025 року представила новий продукт Cocoa Replace – альтернативу какао-порошку на основі пшениці. Cocoa Replace призначений для заміни 25% какао в тістечках, брауні, печиві та кексах, що відповідає потребам клієнтів у гнучкості інгредієнтів.

За словами головного директора з розвитку бізнесу Енджі Голдберг, цей продукт є відповіддю на волатильність ринку какао та частиною більшої стратегії компанії. “Ми прагнемо допомогти нашим клієнтам створити стійкість у їхніх ланцюгах постачання і формулюваннях”, – додала вона.

Cocoa Replace є продуктом з одного інгредієнта, що дозволяє зберегти простоту етикетки для продуктів на основі пшениці. Цей інгредієнт є веганським, сертифікованим кошерним і не містить ГМО. Результати сенсорних випробувань показали, що Cocoa Replace близький до какао-порошку за смаковими якостями.

Серджо Мачадо, старший директор з досліджень і розробок, зазначив: “Cocoa Replace є потужним прикладом того, як Ardent Mills допомагає своїм клієнтам справлятися з нестабільністю ринку, пропонуючи практичні рішення”.