Kerry Group та Monell Chemical Senses Center оголосили про заснування стипендії Стівена Майнхеймера у галузі науки про смаки. Ця стипендія має на меті підтримку нової генерації науковців у сфері смакової науки, сприяючи розумінню сприйняття смаку та зв’язку між академічними дослідженнями і промисловістю.
Стівен Майнхеймер, який протягом майже двох десятиліть обіймав посаду виконавчого віце-президента Kerry Group, відіграв важливу роль у розвитку компанії J. Manheimer Inc. Він також був активним учасником Monell, приєднавшись до їх Міжнародної консультативної ради у 2001 році та до ради директорів у 2018 році. У 2017 році він отримав нагороду Ron Deal Award of Excellence.
Стипендія призначена для студентів, які навчаються на магістерських або докторських програмах у галузі смакової науки та планують кар’єру в індустрії смаків або їжі. Стипендія покриває витрати на навчання до двох років, включаючи дослідницький проект у Monell Center.