26 серпня 2025 року компанія-постачальник інгредієнтів MycoTechnology оголосила про призначення доктора Роберта Скотта до складу ради директорів. Скотт є експертом у сфері харчової та напоївної промисловості з понад 25-річним досвідом роботи в корпоративному, академічному та неприбутковому секторах.

Раніше він обіймав посаду президента відділу досліджень та розробок у Kraft Heinz та був віце-президентом R&D у Coca-Cola, де очолював команди досліджень у відкритті нових інгредієнтів та розвитку технологій підсолоджувачів. З травня 2025 року він є президентом Університету Олбані в штаті Джорджія.

Голова ради директорів Роб Кейс зазначив: “Ми раді вітати Роберта в раді директорів MycoTechnology. Широке розуміння Робертом харчової та напоївної промисловості, а також його експертиза у сфері підсолоджувачів буде особливо цінною під час комерціалізації нашого революційного нового інгредієнта — медового трюфельного білка”.