Компанія Torani оголосила про випуск нового смаку 2026 року – Forest Pine. Цей смак, описаний як “сміливий, збалансований та приємно несподіваний”, приєднується до вже існуючої лінійки з понад 400 соусів і сиропів.

Forest Pine – це поєднання сосни, імбиру та шавлії. Новий смак є частиною колекції готових сиропів Torani, виготовлених з цукру з чистої тростини та натуральних барвників.

“Ми спостерігаємо за змінами в інтересах споживачів до ботанічних і диких смаків”, – зазначила Андреа Рамірес, менеджер з аналізу ринку споживачів та клієнтів Torani. “Forest Pine відображає, куди прямує цікавість споживачів, будуючи на основі більш знайомих ботанічних елементів, таких як лаванда. Це задовольняє зростаючий попит на натхненні природою, сенсорні досвіди, і ми раді представити цей смак ширшій аудиторії на ринку США.”

Сироп Forest Pine можна використовувати в різних напоях, включаючи холодну та гарячу каву, чай, моктейлі, коктейлі та шипучі освіжаючі напої. Крім того, Torani планує передати 100% прибутків від продажу сиропу Forest Pine семи некомерційним організаціям по всій території США.

“Forest Pine – це не лише прорив у сфері смакової інновації”, – зазначила генеральний директор Мелані Дулбекко. “Цей продукт також втілює нашу віру в те, що смак може створити можливості. Кожна продана пляшка допомагає відкрити нові двері для людей, щоб вони могли будувати світле майбутнє.”

Сироп Forest Pine доступний на веб-сайті бренду та в магазинах World Market по всій території США.